Teknik RAHSIA Viral kan Bisnes Anda Dengan Pantas & Jualan Meningkat

Teknik RAHSIA Viral kan Bisnes Anda Dengan  Pantas &  Jualan Meningkat

“Tiktok Ni Yang Apps Untuk Joget-joget Viral Tu Kan?”

 

Ops, tunggu dulu. Ramai yang sangka Tiktok ni cuma untuk nyanyi-nyanyi dan joget-joget je sesuai untuk remaja sahaja.

 

Tahukah anda Tiktok Boleh Bantu  Viral kan Bisnes Anda Dengan Sangat Pantas ?


Sebelum meneruskan bacaan ANDA luangkan  sebentar

dengar apa kata peserta ini NAK sampaikan pada ANDA


"Apa Kata Anda Upgrade ILMU Baru Pemasaran dalam Tiktok Anda!"


Serius ?! Jika  anda dah cuba macam-macam platform Social Media seperti fesbuk atau IG untuk tingkatkan sales anda, tapi masih sendu, anda wajib cuba Tiktok.

 

Sebelum saya teruskan,

Adakah anda ada alami masalah macam ni?


  • Bosan dengan platform yang anda guna pakai sekarang.
  • Post konten tetapi krik-krik je. Tak ada komen, like pun 1 je dapat.
  • Dah cuba macam-macam platform untuk tingkatkan sales anda,   tapi  masih sendu.
  • Dah mula bisnes tetapi tak tahu macam mana nak upgrade ke  tahap yang seterusnya.


Nak tak kalau anda boleh ...


✔️Kuasai sosial media yang sekarang paling pesat berkembang di  internet. (Psst, malah telah mengatasi Instagram, Facebook dan Twitter)  

✔️Dapat beribu ribu follower yang suka dengan content-content  bisnes anda?

✔️Viralkan konten marketing anda supaya ramai orang kenal ? (Brand  Awareness)



Kalau anda jawab YA, maknanya anda wajib baca tulisan cikgu ini sampai habis.


Tiktok ni apa sebenarnya ? Tiktok adalah  platform  social media perkongsian video pendek. Ia  dijangka  bakal jadi platform paling trending pada 2021.

Dulu namanya adalah musical.ly, kemudian telah di jenamakan semula pada 2018 dengan nama yang baru iaitu Tiktok .

Yang menariknya, tiktok mampu buat anda dan bisnes anda femes dalam masa sangat singkat. Kalau dah femes tentu tak susah nak buat jualan meningkat. Betul tak?

 

Tak percaya? Mari cikgu tunjukkan bukti nya pada anda.


Cikgu bermula Tiktok pada 18 April 2020 semasa pkp 1, Bermula "0" follower di tiktok. Kemudian followers Tiktok  mula naik, itu pun gigih lakukan dengan pelbagai cara tiada Panduan Jelas.


                Teknik pemasaran dalam Tiktok             Teknik pemasaran didalam tiktok         


Selepas itu semakin meningkat  800+  follower gigih dengan lakukan pelbagai teknik dan gaya konten setiap percubaan direkodkan dan memahami akan gaya algorithm yang membuat cepat viral.

dan AKHIRNYA selepas 95hari, cikgu telah berhasil lebih daripada  36,700  follower baru! dan ianya semakin meningkat setiap hari!

yang TERKINI?  lihat Tiktok ID: CikguSeo

 

Jadi Apakah Rahsianya ?

Ini yang nak cikgu kongsikan dengan anda semua. MEMPERKENALKAN PROGRAM

                                                                                             

                                                                                                   

                                  "Panduan TikTok Viral Bisnes Dengan Pantas Tanpa Iklan!"

 


Dalam panduan ini,  cikgu bongkarkan 100% rahsia Tiktok  untuk buat viral marketing untuk bisnes anda.

Kelas webinar secara online serta panduan lengkap . Cara untuk  kuasai viral marketing Tiktok dalam masa 30 hari sahaja.

Belum ada akaun tiktok?  Tak apa. Ia memang sangat sesuai untuk anda! walaupun anda belum lagi mempunyai akaun Tiktok.

Sebab, cikgu akan share  Step by Step dari Zero tau.


 "Siapa yang sesuai Join? ini mungkin pertanyaan ANDA?"

Sekarang ini, TAK KISAH ANDA jual apa sama ada:

  • Makanan, Pakaian, Produk Kesihatan, Insuran/Takaful, Jual Penapis Air, MLM, Stokis/Leader, ajen/Dropship atau pun sebarang bisnes anda, asalkan ANDA berniaga online maka program ini AMAT sesuai untuk ANDA


Ok, Sebelum itu jom tengok lagi result dengan menggunakan teknik "RAHSIA"  yang cikgu akan kongsikan dalam Panduan Video serta Webinar nanti.



     


     


     


     


Cuba anda perhati satu per satu snapshot dari Tiktok cikgu.

Banyak sekali video yang total views nya ratusan ribu, bahkan ada yang mencapai "5juta view".

Like dan share pun beribu-ribu . Kalau dah macam ni, tentu lagi ramai orang nampak content bisnes anda.  Betul?

Mana nak dapat reach dan engagement  macam ni kalau guna media sosial lain ? Punyalah susah. Tapi guna Tiktok, senang je tapi mesti ada caranya dan bukan sekadar hanya kebetulan dan anda pun mampu dapat seperti ini.

 

Cikgu memahami, anda masih baru berjinak-jinak dan ragu-ragu dengan Tiktok ni.   


Masih blur. Tak tahu nak buat viral marketing didalam Tiktok.

Pelik tengok posting yang mendapat banyak like dengan follower yang mencecah puluhan ribu, bahkan ratusan ribu.

Macam mana nak buat konten niche anda viral, sesuai dengan guidelines yang tiktok benarkan?

Dalam hati anda terdetik, mesti best kalau ada pembimbing yang boleh ajar guna Tiktok untuk bisnes.

Mesti syok kan, kalau ada cikgu yang boleh tunjuk cara, langkah demi langkah yang sebenar nak viralkan bisnes anda di Tiktok.


Inilah jawapan untuk semua persoalan dalam fikiran anda:

Dalam kelas online ini, cikgu akan kongsikan  semua kisah di sebalik tabir, akan dedahkan semua rahsia-rahsia besar agar anda juga akan dapat hasil yang sama atau mungkin lebih lagi!



Apa kelebihan Panduan Tiktok ni?

 

Kelas ini direkabentuk khas dalam bentuk  :


✅  Video pendek dari topik ke topik

✅ Webinar disediakan

Memudahkan anda belajar mengikutinya atau mengulang semula

Anda juga akan menerima sokongan 24/7 setiap hari

Group Support untuk Q & A disediakan. Jika anda mempunyai  sebarang pertanyaan, kami akan bantu dan guide anda.

Semua kandungan video tutorial adalah dari versi update terkini  Tiktok



=================================================================

"Masih ragu-ragu? Jum LIHAT  Testimoni ini, Apa kata Mereka Tentang Kelas Webinar ini"











 



(Ada   BERATUS lagi Testimoni, Secara Video akan Menyusul...)

 

 

Best kan? Mereka semua dah berjaya manfaatkan panduan ini untuk upgrade bisnes mereka. Takkan nak tengok je kan? Hehe.

=================================================================

 

Jadi … Apa yang akan anda belajar ?

Berikut topik-topik yang akan anda belajar dalam

Panduan Bagaimana Tiktok Viral Bisnes Anda dengan Pantas! ”:

PERINGATAN!! KAMI TIADA UPSELL ATAU UPGRADE KELAS

 

1.  Anda akan belajar bagaimana untuk membina follower (growth follower) dari awal bermula setup dan bio profile.

2.  Anda akan belajar apa itu tiktok dan bagaimana untuk setup profil tiktok anda dengan segera.

3.  Anda akan mempelajari rahsia algorithm Tiktok dan bagaimana untuk mendapatkan puluhan ribu, ratusan ribu malah jutaan view untuk video anda.

4.  Anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan editor video TikToks dan membuat video profesional hanya menggunakan telefon pintar anda sahaja.

5.  Anda akan belajar bagaimana membuat konten (Idea & Game Plan) mengikut niche anda.

6.  Anda akan belajar bagaimana untuk mengarahkan follower ke funnel jualan anda.

7.  Anda akan belajar bagaimana mengarahkan konten anda kepada audience yang tepat.

8.  Anda akan belajar bagaimana membuat konten viral (case study).

9.  Anda akan belajar bagaimana untuk monetize tiktok anda. Kami ajarkan bagaimana anda dapat jana income dengan akaun tiktok anda.

10.  Anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan ciri-ciri canggih didalam tiktok.

11.  Anda akan belajar bagaimana menjadi mikro influncer yang dikenali ramai.

Dan banyak lagi topik-topik menarik!

 

Kenapa anda patut sertai kelas online ini?

 

Jika anda usahawan yang ingin rebut peluang dan viralkan bisnes anda dengan cara simple dan padu,

cikgu syorkan anda “Grab” peluang ini secepatnya. Sebelum ramai peniaga-peniaga, competitor anda pula menguasai platform ini.

(Jadi lah antara yang terawal!)

 

Lihat video di bawah ini. Temu ramah eksklusif bersama Jutawan Internet Irfan Khairi tentang peluang serta era Tiktok yang akan datang pada 2021.


Bersediakah anda ?


 

Dengan mendapatkan panduan ini :

★  Anda juga akan menerima sokongan 24/7 setiap hari.


★  Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda hanya perlu tanya dalam Group Q & A dan kami akan respon secepatnya


"Kerisauan Anda adalah Tanggung-Jawab Kami Bagi Memastikan Jelas, Faham & Gerenti Boleh Lakukan" 

Percayalah.. Panduan Bagaimana  Tiktok Viral Bisnes Anda dengan Cepat ini adalah sangat berbaloi  buat anda.

Sebab ia berdasarkan  real case study  cikgu sendiri dan cikgu sendiri akan guide anda.


Kelas Webinar boleh join berulangkali sebab amat faham "BUKAN BOLEH MAHIR DALAM SEHARI". Ilmu ni kena belajar ulang-ulang, lepastu kena buat dan eksperimen. Sepanjang perjalanan capai MATLAMAT tu banyak juga cabaran yang anda akan hadapi. Jangan risau, kita tak akan berhenti kat situ. Cikgu juga ada sediakan Kelas Webinar Setiap minggu untuk bantu anda selesaikan masalah anda selepas anda belajar. Ini belum termasuk group support yang sediakan untuk ANDA. GERENTI PUASHATI & PASTI BOLEH LAKUKAN NANTI



Silap-silap dengan CEPAT & PANTAS anda akan  segera dapat pulangan atau dapat lebih dari apa yang anda laburkan untuk belajar!

Best kan dapat ilmu + Keuntungan Berlipat Ganda.

 

Ops, sebelum saya lupa. Ada Special BONUS menanti ANDA !


BONUS# E-Video Lengkap Cara Menjalankan Iklan Tiktok dan Buat Salepage dengan MUDAH (PROMO TERHAD) yang bernilai RM89.00




 

Pergh. Mesti makin MANTAP! lengkap ilmu marketing untuk bisnes anda dengan

BONUS istimewa ini.

Masih RAGU-RAGU Lihat Video ini !

 

Ok, mesti anda pun berSEMANGAT nak dapatkan panduan dan ilmu baru ini kan.

Jadi, bagaimana SEMANGAT NAK DAFTAR?


YURAN SEBENAR RM 466.00

YURAN SEBENAR RM 289.00


SPECIAL PROMO!

Hanya  RM159.00



Sila Lihat VIDEO Cara Mengisi BORANG & PEMBAYARAN dengan MUDAH




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Special Discount "Panduan Video Tiktok Marketing + Webinar"
"Panduan Video Tiktok Marketing + Webinar" RM289 BELUM MULA
"Panduan Video Tiktok Marketing + Webinar " RM466 BELUM MULA
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

Perlu bantuan?